Thursday, April 17, 2008

Vår, sol og herlighet!

Det har vært en så deilig dag i Oslo. Strålende sol og deilig temperatur. Så det var bare å komme seg ut å nyte været, rett og slett :)
Jeg begynte dagen med å gå til skolen, som er en tur på ca 3,5 km, for så å sitte ute et par timer i sola å lese. Etterpå møtte jeg Nenuial i byen for en koselig kaffedate. Det ble kaffe mocca og donuts fylt med bringebær og vanilje. Nam! Etterpå gikk vi litt i byen og havna innom et par butikker også etterhvert. Såklart!
Jeg er nesten litt solbrent i ansiktet og har fått utrolig masse fregner, men jeg håper værmeldinga stemmer og at vi får mange fler dager med sol fremover :)
Hvordan har deres dag vært?


4 comments:

Pall Mall Cigarettes said...

Admiration and interest were my first feelings when I’ve entered your blog. It is indeed the most remarkable creation I’ve ever seen! Moreover, your manner of writing and the photos are absolutely fine and I think everyone would agree with my words. All this made me immediately add the blog to my links. Thank you very much for such a marvelous web page and I will surely enter it again!

Pall Mall Cigarettes said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Tine said...

ÅÅH. så flott! :D:D
Ålesund er det fint vær også, men det er drittkaldt. :(

momoiro-chan said...

Ja, det er så deilig når sol og varmen endelig kommer. Får masse energi og godt humør.
Kjedelig at det ennå er kaldt da. Men man får være glad så lenge det er sol. Også kommer sikkert varmen til Ålesund snart også :)